Noua locatie de vis HelenRich

va asteapta

Camere de lucru individuale mult mai mult decat spatioase,
dotate corespunzator tehnic, amenajate intr-un stil propriu, placut

Incepe acum o noua cariera
HelenRich - Angajari videochat Constanta

Vrei un job bine platit?
Vrei seriozitate si siguranta?

Vino si cunoaste echipa noastra

Stii cati bani cheltuieste un model de videochat pe luna? Cat vrea ea! Daca esti interesata sa devii independenta si sa iti permiti un stil de viata demn de o printesa, fara nici o grija financiara, alaturi de Helen Rich iti vei atinge toate obiectivele tale. Pentru ca sa iti aratam stabilitatea ta alaturi de noi, in semn de respect pentru tine iti oferim bonus 100EURO pentru libere organizate. De asemenea te premiem cu 100EURO de fiecare data cand iti convingi o prietena sa se angajeze la noi!


Telefon:0721581000

Iti oferim tehnica de cea mai buna calitate, un spatiu elegant, intim si discret, o echipa profesionista feminina care sa te sustina “din spatele camerei”, colege de cea mai buna calitate.


HelenRich - un loc in care modelele noastre sa se simta ca acasa, ca in familie, unde sa aiba parte de un job platit corect, la timp, un loc in care spiritul de echipa sa fie simtit oriunde, oricand!
De ce HelenRich? Pentru ca suntem tineri si entuziasti, ca tine. Pentru ca suntem seriosi si corecti, asa cum iti doresti.

helenrich
Afla mai multe despre HelenRich

HelenRich - Studio Videochat Constanta
Angajari Videochat Constanta

helenrichconstanta

Sa castigi este distractiv – la fel sunt si premiile noastre. Prin urmare, nu ezita sa intri in echipa HelenRich, deoarece cu noi ai intotdeauna mult mai multe sanse de a castiga o multime de premii, fata de orice alt studio de videochat.

Premiile HelenRich constau in interventii estetice, haine si acessorii de firma, telefoane mobile de ultima generatie, vacante din partea studioului. Modelele de videochat care ne surprind cu seriozitate , punctualitate si consecventa, pot fi fericitele castigatoare ale premiilor lunare oferite de noi.

Program flexibil

Tinute specifice

Venit garantat

Bonus recomandare

 

Oferta HelenRich

Experienta, seriozitate si entuziasm sunt principalele avantaje pe care echipa HelenRich ti le pune la dispozitie

Este timpul sa faci shopping in Dubai Mall care este cel mai mare mall din lume. Modelele HelenRich castiga mai mult decat un model de videochat obisnuit

Studioul HelenRich te ajuta si te sustine sa-ti indeplinesti toate visele, este timpul sa-ti cumperi casa de vis.

Iubeste schimbarea, increderea in tine e de nepretuit! Pentru fiecare problema exista solutii multiple studioul de videochatHelenRich te ajuta sa-ti imbunatatesti aspectul fizic.

Lucram cu cei mai buni fotografi, make-up artisti si hairstylisti pentru a-ti evidentia cele mai frumoase trasaturi. Suntem singurul studio din Constanta care are contract cu make-up artisti.

Ce spun modelele despre studioul de videochat HelenRich?

Suna si programeaza-te pentru un interviu
0721581000