FAQ

Incepe acum o noua cariera
HelenRich - Angajari videochat Constanta

HelenRich - studio videochat Constanta

Intrebari frecvente

In ce consta interviul?

Interviul este o discutie libera intre tine si unul dintre traineri, unde vei afla toate informatiile necesare si vei putea face un tur al studioului.

Ce documente imi sunt necesare pentru angajare?

Buletin /carte de identitate. Te rugam sa il ai cu tine in ziua interviului pentru a confirma ca ai 18 ani impliniti.

Care este comisionul platit unui model de videochat ?

Comisioanele platit unui full time model este de 50% la care se adauga 10% in functie de performante si seriozitatea de care da dovada.

In cat timp pot deveni un model de top?

Evolutia unui model depinde doar de ea , in general principalii 2 factori prin care un model de top se diferentiaza de celelalte sunt : entuziasmul cu care lucreaza si orele online investite. Echipa noastra ofera tool-urile necesare pentru ca imaginea modelului sa fie impecabila : make-up, sedinte foto/video, traning de calitate , insa in final succesul unui model depinde doar de cat de ambitioasa este aceasta. In medie break throught-ul unui model variaza intre 2 si 6 luni .

Cum imi asigurati confidentialitatea?

Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname ales de tine.

Care este programul?

Pentru a beneficia de maximul incasarilor, se recomanda 5 ture pe saptamana minim de 8 ore online pe tura.

Cum sunt platita?

Primesti toti banii in lei, la cursul valutar din ziua platii, in contul bancar.

Trebuie sa arat intr-un fel anume?

Nu angajam pe criterii standard de frumusete. Pentru noi o femeie frumoasa este femeia care are incredere in ea si in puterea zambetului ei. Te asteptam sa ne cunoastem !

Cum ma programez la un interviu ?

Foloseste formularul online pe care il gasesti in pagina de Contact, prin mess-ul site-ului, facebook , pe mail la adresa office@helen-rich.ro sau suna la numarul de telefon 0747 099 469

Pot lucra si de acasa?

Da, poti incepe o colaborare cu noi si fara a lucra la studio. Te rugam sa ne contactezi si te vom ajuta cu toate informatiile de care ai nevoie.

Contacteaza-ne

Suna si programeaza-te pentru un interviu
0747 099 469