Despre noi

Incepe acum o noua cariera
HelenRich - Angajari videochat Constanta

HelenRich - studio videochat Constanta

Totul a inceput cand HelenRich - un model de videochat de succes a dorit sa-si transforme visul in realitate. Determinarea noastra de a reusi in acest business a atras in echipa noastra o serie de profesionisti ai domeniului videochat veniti din aceeasi sfera de activitate, si avand aceleasi idealuri ca si noi.
Suntem o echipa tanara, entuziasta si fascinata de lumea interactiunii virtuale din arta videochatului. Ca si tine, avem sperante si idealuri. Ca si tine, ne dorim sa fim cei mai buni, cei mai profesionisti. Alaturi de tine, vom demonstra ca videochatul este un domeniu legal si respectabil, iar modelele care profeseaza la noi sunt de calitate.
Nu conteaza ca nu stii ce inseamna videochat, sau ca ai ani de experienta in spate ca model independent, sau model de studio. Iti suntem alaturi oricat, pentru ca tu sa reusesti. Trainerii nostrii, persoane de sex feminin, si de varsta apropiata cu tine, vor sta in permanenta in jurul tau la inceputul colaborarii tale cu HelenRich cat si ulterior ori de cate ori vei avea nevoie. Astfel fiecare model va avea parte de o instruire riguroasa.
Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant. Vino si convinge-te singura de discretia, legalitatea si corectitudinea noastra!
 

Bonusuri HelenRich

Pentru ca noi stim sa ne ajutam si vrem sa incurajam modelele.
La noi toata lumea este egala si toate modelele de videochat au o sansa de castig


Echipa HelenRich

Echipa noastra este una tanara, dinamica, optimista si intotdeauna cu zambetul pe buze. Obiectivul nostru este sa facem performanta in videochatul din Constanta. In scopul acesta iti punem la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a excela in videochat:

  • Disponibilitate 24/7 - suntem dispusi sa-ti oferim training si sustinere oricand ai nevoie
  • Ambientul perfect - am creat un mediu placut si curat pentru modelele noastre
  • Discretie - HelenRich asigura confidentialitatea datelor, discretie si respect si ne asteptam ca si modelul de videochat sa ofere acelasi respect colegelor si echipei
  • Corectitudine - suntem corecti cu tine in ceea ce priveste incasarile, bonusurile si performanta ta

Suna si programeaza-te pentru un interviu
0747 099 469