Avantaje

Incepe acum o noua cariera
HelenRich - Angajari videochat Constanta

Avantaje HelenRich

100% legal, corect si sigur


Indeplinim toate criteriile legale si avem toate avizele necesare pentru ca activitatea de videochat sa se desfasoare in conditii normale, optime si legale. Suntem un studio 100% legal.
Profesionalism


La HelenRich vei intalni o echipa care are acelasi scop ca si tine, vei fi invatata cum sa iti pui in evidenta cele mai bune calitati pentru a atinge maximul de incasari.
Ambianta placuta


Avem un sediu modern localizat in centrul Constantei, camere de lucru individuale, decoruri diferite in fiecare camera. Eleganta si luxul este ceea ce ne caracterizeaza.
Motivare constanta


Misiunea noastra este de a ne folosi experienta acumulata, entuziasmul si cunostintele in domeniu pentru a ajuta modelele de la HelenRich sa isi indeplineasca cele mai frumoase visuri.
 

Oferta HelenRich

Experienta, seriozitate si entuziasm sunt principalele avantaje pe care echipa HelenRich ti le pune la dispozitie

Este timpul sa faci shopping in Dubai Mall care este cel mai mare mall din lume. Modelele HelenRich castiga mai mult decat un model de videochat obisnuit

Studioul HelenRich te ajuta si te sustine sa-ti indeplinesti toate visele, este timpul sa-ti cumperi casa de vis.

Iubeste schimbarea, increderea in tine e de nepretuit! Pentru fiecare problema exista solutii multiple studioul HelenRich te ajuta sa-ti imbunatatesti aspectul fizic.

Lucram cu cei mai buni fotografi, make-up artisti si hairstylisti pentru a-ti evidentia cele mai frumoase trasaturi. Suntem singurul studio din Constanta care are contract cu make-up artisti.


Mereu aproape de tine


La HelenRich vei fi ajutata permanent sa-ti transformi visele in realitate. Trainerii nostrii iti vor prezenta si explica particularitatile site-urilor si vei primi toate informatiile necesare ca sa devii un model de succes.
Investim in imaginea ta


Colaboram cu cei mai buni profesionisti in domeniul foto-video pentru ca tu sa ai o imagine de invidiat. investim in imaginea ta, organizand periodic sedinte foto si video in decoruri unice.

Rezultate exceptionale


La baza castigurilor din videochat sta in primul rand echipa cu care lucrezi, in cazul nostru trainerii. Ei sunt cei care iti vor arata primii pasi in videochat si te vor ajuta sa atingi venituri din ce in ce mai mari.
Evolutie constanta


HelenRich iti ofera posibilitatea ca in timp cu rabdare si perseverenta sa ajungi la venituri mult peste medie si mai ales constante. Oferim transparenta totala asupra incasarilor tale zilnice.
Avantaje HelenRich
Suna si programeaza-te pentru un interviu
0733 001 027
Open chat