Avantaje

Incepe acum o noua cariera
HelenRich - Angajari videochat Constanta

Avantaje HelenRich

100% legal, corect si sigur


Indeplinim toate criteriile legale si avem toate avizele necesare pentru ca activitatea de videochat sa se desfasoare in conditii normale, optime si legale. Suntem un studio 100% legal.
Profesionalism


La HelenRich vei intalni o echipa care are acelasi scop ca si tine, vei fi invatata cum sa iti pui in evidenta cele mai bune calitati pentru a atinge maximul de incasari.
Ambianta placuta


Studioul este localizat in Constanta, camerele de lucru sunt dotate cu echipamente video performante, design ambiental diferit in functie de personalitatea fiecarui model. Eleganta si luxul este ceea ce ne caracterizeaza.
Motivare constanta


Misiunea noastra este de a ne folosi experienta acumulata, entuziasmul si cunostintele in domeniu pentru a ajuta modelele de la HelenRich sa isi indeplineasca cele mai frumoase visuri.

Mereu aproape de tine


La HelenRich vei fi ajutata permanent sa-ti transformi visele in realitate. Trainerii nostrii iti vor prezenta si explica particularitatile site-urilor si vei primi toate informatiile necesare ca sa devii un model de succes.
Investim in imaginea ta


Colaboram cu cei mai buni profesionisti in domeniul foto-video pentru ca tu sa ai o imagine de invidiat. investim in imaginea ta, organizand periodic sedinte foto si video in decoruri unice.

Rezultate exceptionale


La baza castigurilor din videochat sta in primul rand echipa cu care lucrezi, in cazul nostru trainerii. Ei sunt cei care iti vor arata primii pasi in videochat si te vor ajuta sa atingi venituri din ce in ce mai mari.
Evolutie constanta


HelenRich iti ofera posibilitatea ca in timp cu rabdare si perseverenta sa ajungi la venituri mult peste medie si mai ales constante. Oferim transparenta totala asupra incasarilor tale zilnice.
Avantaje HelenRich
Suna si programeaza-te pentru un interviu
0747 099 469